Nazi-eugenetica: Gehandicapte gediscrimineerd, berooft, vernederd en uitgebuit door Rutte&Co

Nazi-eugenetica: Gehandicapte gediscrimineerd, berooft, vernederd en uitgebuit door Rutte&Co

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren werd een nieuwe extreem misdadige Monster-Wet-Aktion T4’(niet van ‘Monster’- Holleeder,maar van ‘Monster Rutte’) behandelt in de voor het merendeel corrupte, laffe en gewetenloze Tweede Kamer ,die de gehandicapten dwingt om voor 20% onder het ‘Honger-minimumloontje’ bij de ‘VVD- VNO-NCW Werkgevers’ (slavendrijvers) van de “Labbenkakken King Hans de Boer” te gaan werken. Daar in tegen krijgen de ‘Taxfree- Multinational’ jaarlijks 14 miljard cadeau van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en de ‘CU-incest-Bijbelbelt’ en het ‘Nep en Fop Christelijke CDA’. Waarom? Is dat niet pure wettelijke discriminatie van de Gehandicapten die veel weg heeft van de ‘Nazi-eugenetica’- Aktion T4) En waarom grijpt het College van de Rechten van de mens niet in? Nou simpel, dat is het subsidievretende- ‘Kul- College’ eenvoudig bij Wet verboden net als in Nazi- Duitsland van Hitler!

De VVD&NPO-Stelling(Video) van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

De corrupte en Neonazi –partijtje CDA,CU, VVD-misdaadgroep en D66 DDR66, die slechts een zetel meerderheid hebben door n.b. de ‘VVD -Huisjesmelker Haga’(die zou ze eigen moeder nog Eugenetica doen voor poen(Video) ) die het regiem van Rutte&Co steunen vonden bij nader inzien de nieuwe ‘Monster-Eugenetica –Wet’ ook niet zo menselijk, maar ja het stond nou eenmaal op verzoek van ‘Monster-Rutte’ en zijn ‘Elite-Pedo-Schandknaap-Pechthold’ van D66 DDR66 in het ‘Pluk de armen en zieken kaal-regeer akkoord’ en daarom moest deze Wet ondanks zware massale kritiek vanuit uit de maatschappij en van de oppositie toch worden aangenomen.

When we are at War.

Monster-Rutte en zijn Neonazi  partijtjes  waarschuwde nog wel dat het Volk ( de ‘We slikken alles voor zoete koek mensen’(Video )) vooral moet oppassen voor het Russische gevaar (Video)en Wilders en ‘Monsters’ als Holleeder. Daar was de Staat-NOS het volledig mee eens. U begrijpt natuurlijk ook wel dat als deze ‘Monster-Eugenetica -Wet’ en het cadeautjes van 1,4 miljard per jaar aan de ‘Taxfree -Multinational’ een onderwerp zou zijn van een referendum dat 80-90 procent van de Nederlandse bevolking tegen zou stemmen.En alleen de Ratten in pak(Video) voor stemmen en die 76 ‘Monster-Eugenetica–smeerpoetsen’ van het CDA, CU, VVD en D66 die in de Tweede Kamer zitten, maar thuis horen in de cel en/of een TBS-inrichting.

 

Share This Post

2 Responses to "Nazi-eugenetica: Gehandicapte gediscrimineerd, berooft, vernederd en uitgebuit door Rutte&Co"

 1. BV Nederland en zijn Deep State twee handen op één buik met College Saudi Royals

  Zie onterende beelden onderste regionen arbeidsmarkt c.q. mensenhandel

  Maid Slavery in the Arab world: Torture, Imprisonment and Abuse
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1030&v=SPGz1jaWvn0
  Millions of women from Asia and Africa, are being enslaved in Arab homes as house maids under circumstances that no human being can imagine. Join us in this exclusive documentary that goes deep within the Maid Trade in the Middle East.

  Reply

Post Comment