De ‘We slikken alles voor zoete koek mensen en de Ratten in pak‘ houden ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ aan de macht.

(van onze niet gesubsidieerde (Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR When we are at War(Video):Western media cover tracks of Trump, May and Macron’s war crime in Syria.

Is er nog hoop voor de #Metoo-democratie van de ‘VVD Porno-Hacker Mitchell’ van der Koelen(Video),die zijn slachtoffers massaal binnen sleept met de ‘Big Brother-Sleepwet ‘van de D66 ‘DDR -Minister Jonkvrouw-Bilderberg-Ollongren’ en haar Boss ‘Taxfree-Shell Rutte. Het antwoord is helaas nee, want er is altijd een grote groep die steeds alles voor zoete Koek slikt. Die ‘We slikken alles voor zoete mensen’ en uiteraard de Ratten in pak (Video) stemmen altijd op dat criminele Tuig van de richel de ‘Yuppie-Fascisten D66(Video)’, de ‘VVD-misdaadgroep’(Video),de ‘Incest-bijbelbelt CU’ (Video)en de ‘Nep en Fop Christen CDA’ en de ‘PvdA Koppelbaas & Maffia-Brenninkmeijer-PvdA’. En 50 procent die totaal geen vertrouwen meer heeft in de Democratie blijf thuis of zit als Homeless op straat(Video) en kan niet stemmen. Kan u nog u recht halen als Burger, gezien het feit dat de hele corrupte mediageile Gerechtelijk macht en het eveneens corrupte mediageile  OM van de smeerpoets Herman Bolhaar wekelijks als ‘Onderwereld-Figuren’ aanschuift bij de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter(R)de Vries en de ‘Vinger-politie’ die corrupt is tot op het bot(Video). Het antwoord is nee.

The White Helmets-Moordenaars’ van de CIA en Britse en Franse geheime dienst bron voor aanval op Syrië(Video).
Stelt de corrupte Gevestigde Orde Pers met zijn “Talking Heads“(Video)het voorgaande aan de Kaak? Ook daar is helaas het antwoord nee op. Die verkopen de ‘We slikken alles voor zoete koek massa‘ dagelijks o.a. de O, zo doorzichtige Gif truc(video) dat de Russen (en Wilders en Willem Holleeder,de Motorbendesclubs(Video) en de Mocro Maffia)het gevaar zijn voor onze ‘Nep en fop Democratie’ en ‘Joker Peter R. de Vries-rechtspraak’.

3 miljoen Burgers op de rand van armoede en 84.000 ondervoede jongeren zonder werk en opleiding(Video).When we are at War, When we are at War:

 

Share This Post

Post Comment