Ontslagen FBI-directeur Comey: Westerse Wereldleider Trump is Maffiabaas en Kruisengrijper.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Voormalig FBI-directeur James Comey haalt in zijn memoires terecht hard uit naar president ‘Mad Dog Trump’, die hem vorig jaar ontsloeg. Delen van het boek, dat binnenkort verschijnt, zijn via Amerikaanse media naar buiten gekomen.Comey omschrijft zijn voormalige ‘Elite-Maffiabaas’ zoals wij al doen voordat hij gekozen werd als een onethisch “Metoo-persoon die losjes met de waarheid omgaat en vrouwen naar goed dunken in hun Kruis grijpt en alleen maar wapens wil verkopen en de Derde Wereld plat bombarderen samen met zijn loopjongens ‘Boy Macron’ en ‘Liar May’. Trump (Video)gedraagt als een ‘Elite-maffiabaas die bewust het grijze gebied opzoekt tussen (geen)wetshandhaving en ‘Elite-Killer- politiek’. “Het Crazy presidentschap van  Mafioso Trump is een bedreiging voor wat er nog goed is aan deze natie”, schrijft Comey, die de psychopaten regering-Trump een onbedwingbare ‘Elite-Maffia-bosbrand’ noemt.Trump ontsloeg Comey in mei als directeur van de inlichtingendienst. Volgens Comey was de reden dat hij weigerde een onderzoek naar Trumps veiligheidsadviseur Michael Flynn te staken. Trump liegt dat tegen en bralt dat hij Comey ontsloeg omdat die zijn werk niet goed deed. Ook noemde hij Comey een ‘Homo in de kast’ en lange ijdeltuit en een FBI-Leugenaar.

 America the land of the Free dummy’s :’Lying FBI-Comey’ and Lying Trump. 

Het boek van Comey komt volgende week uit in de Verenigde Staten. Het komt op een ongunstig moment voor het ‘Crazy- White Huis’, nu Trump bezig is een Derde Wereld Oorlog in Syrië wil beginnen tegen Rusland en opnieuw onder het vergrootglas ligt van de FBI. Vorige week deed de dienst een inval bij de corrupte Maffia-advocaat van de president.Het beeld dat Comey schetst van Trump en zijn presidentschap schiet sommige corrupte ‘War Mongul- Biljonairs Republikeinen’ in het verkeerde keelgat. Zij hebben de website lyingcomey.com opgericht om de voormalige FBI-baas aan te merken als leugenaar. Ook ‘Rutte in de Kast'(Video) en zijn CDA Duivelse Minister Bijleveld(Video) reageerde en liet weten ondanks het voorgaande het volste vertrouwen in hun Wereldleider Trump te houden.

 

 

Share This Post

7 Responses to "Ontslagen FBI-directeur Comey: Westerse Wereldleider Trump is Maffiabaas en Kruisengrijper."

 1. Caesar Lion Cachet · Edit

  LS…

  Zouden die achterlijke Amerikanen weten dat hun totale vloot is omsingeld door onhoorbare, onzichtbare dus niet te traceren submarines ?! Putin heeft verklaard dat ze maar een scheet in de verkeerde richting hoeven te laten en het hel spul ligt op de bodem van de Oceaan. Heb wel vernomen dat er op deze schepen geen Chili Con Carne meer wordt geserveerd… Ga je nog al van ruften !

  Reply
 2. “THE GUARDIAN HUILT TRANEN MET TUITEN DAT ER VOORLOPIG GEEN KERNOORLOG UITBREEKT MET MILJOENEN DODEN ” Is dat niet een beetje vreemd ? The Guardian zijn warmongers ? Dat gelooft niemand. Echter het blijkt dus wel waar te zijn. Wanneer de socio’s de macht verliezen, zoals b.v. wanneer ze op de tweede plek eindigen achter Trump, worden het opeens levensgevaarlijke psychopaten. Het is maar goed dat Donald Trump deze gevaarlijke en zieke kliek, met Comey en Clinton voorop, gaat opruimen. Zie hier hoe The Guardian oorlogshitsers zijn :

  https://www.youtube.com/watch?v=DNukl5X6GY0

  Reply
  1. Caesar Lion Cachet · Edit

   LS…

   Trump & Clinton zijn beiden puppets van dezelfde Cabal: De Zio Nazi Rothschild Khazarian Mafia. Amerika is een vazalstaat van Israël waar de Gojim als huurling / kanonnenvoer het vuile werk mag opknappen. Ook Israël zit achter de gasaanval en kan niet wachten om Satan te dienen met biljoenen doden/ WO3. Net als in WO2 waren het de elite Khazaren die de schlemielen Khazaren de gaskamers hebben ingejaagd. De enige reden dat Putin Israël niet van de kaart veegt is dat Rusland nog miljoenen Khazaren Bolsjewieken huisvest die zoals altijd alleen loyaal zijn aan Satan en aan niemand anders en zeker niet aan Rusland de Federatie.

   Reply

Post Comment