‘NOS-Rusland-correspondent-Godfroid’ volledig doorgedraaid van zijn Leugens over de Russen en scheldt Brown uit voor Mafkees!

( door Hoofdrecteur van Volksnieuws Amsterdam en Underground Presentator van de Stem vd Straat ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Staats-NOS en’ Crazy-Godfroid’ blokkeert ieder ander Poetin geluid dan dat Poetin de Boef der Boeven is. Kennelijk heeft het artikel:”VN: geen bewijs gebruik Gifgas in Douma maakt ‘Mad Dog Trump’&NATO&MSM niets uit(Video)!” NOS-Rusland correspondent- David Jan Godfroid’ compleet Maf(kees) gemaakt. De’Pyscho-NOS-man-Godfroid’ is niet alleen volledig doorgedraaid van de Wodka en van zijn leugens over de Russen maar ook nog extreem dom, want ik heb al jaren lang heel veel Russische vrienden………………. en voor hem geldt nu het Russische onderwereld adagium : “Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen altijd(Video)”. En daar kan het feit dat hij stiekem zwart een zakcentje bijverdiend als AIVD-spion niets aan veranderen.

Opmerking Maak a.s. maadag  kennis met ‘Pyscho-NOS-man-Rusland- correspondent- David Jan Godfroid’ en de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video).

 

Share This Post

One Response to "‘NOS-Rusland-correspondent-Godfroid’ volledig doorgedraaid van zijn Leugens over de Russen en scheldt Brown uit voor Mafkees!"

Post Comment