Holleeder beschuldigt de ‘Alles-neuker & ‘Politie-informant Peter (R.) de Vries’.

(door Underground Presentator van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Wij voorspelde het gisteren al dat De Vries meineed ging plegen zoveel hij wil voordat hij ging getuigen Liegen(Video) en de rechter hem geen strobreed in de weg legde.
Willem Holleeder beschuldigt terecht misdaadverslaggever ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ ervan hem samen met zijn Hoeren de Judas-‘zussen Astrid en Sonja’ (Video)erin geluisd te hebben” waar het gaat om een o.a. verklaring dat hij afziet van de rechten op het ‘Bloed-boek’ en de geflopte film over de ontvoering van Heineken en diens chauffeur Doderer.Aan het eind van de middag kwam de ‘Insluip Geilneef- De Vries’(Video) met een door Holleeder getekende verklaring op de proppen. „Alleen een gekkie tekent dat”, brieste Holleeder. Maar hij kon niet ontkennen dat zijn handtekening eronder stond. Volgens hem heeft ‘Judas-zus Sonja’ hem verzekeringspapieren voorgelegd om te tekenen terwijl hij geen bril bij zich had, en moet deze verklaring er tussen hebben gezeten.

Judas. De leugenkroniek van Astrid Holleeder& Sonja met Peter neukte en Astrid met Hakkelaar(Video).

 

’Ik koos voor Moordenaar en Ontvoerder en vrouwenhandelaar Cor en zijn vrouw’. Nu onderhoudt De Vries al tijdenlang via Astrid Holleeder berekenend contact met Hakkelaar.


Die ( Hakkelaar)  kunnen wij u nu al voorspellen zal ook binnenkort voor jaren de cel in verdwijnen door ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ en zijn Hoer de ‘Judas -zus Astrid’, uiteraard een en ander vergezeld van boeken, toneelstukken , riool tv programma’s en ‘Mega- Showbiz-Riool- Hakkelaar-proces’.  Zoals De Vries gisteren stelde uiteraard, maar het anders voorspiegelde maakt hij rapporten van al zijn ontmoetingen (zoals etentjes met zijn vrouw Jaqueline, Astrid en Hakkelaar(Video) ) met ‘Kopstukken’ uit de ‘Volks-onderwereld’ en levert hij die uiteraard in bij zijn justitie en/of politie CID runners. Een gemiste kans voor de advocaten van Holleeder om hem niet gewoon te vragen of hij een een CID informant is van bepaalde justitie en/of politie. Wij weten pas 25 jaar lang o.a. uit verontwaardigd politiebronnen dat De Vries dat is. 
‘Politie-informant-Peter R. de Vries’ onderhield na de moord op Heinekenontvoerder Cor van Hout in 2003 „’berekenend-Judas’ contact met Willem Holleeder. Hij wilde „niet meegaan” in wat iedereen riep over de mogelijke rol van ’de Neus’ bij de gewelddadige dood van Van Hout, maar sloot ook zijn ogen niet voor de mogelijkheid dat hij te maken had met de moordenaar van zijn Misdadige vrouwenhandelaar vriend. De Vries loog in de Amsterdamse gerechtsbunker uitgebreid over zijn duistere band met Cor van Hout, maar zweeg over het feit dat Cor nog maar net onder de grond lag hij al zijn vrouw lag te neuken. Een band die Willem Holleeder niks vond. „Ik moest kiezen: omgaan met Cor, of omgaan met Willem. Allebei kon niet. Ik koos stiekem voor Cor en later toen hij dood was  ff voor zijn vrouw en naar buiten toe voor Willem.”

 

Donderdag zal Joker Peter R. de Vries met zijn ‘Killer Queens en Kings Rechters’ en ‘Tref zeker schietende Ovj’s’ in de ‘Judas-Raadkamer'(Video) zijn bejaarde ‘Seniele SBS- kijkers’  er op wijzen dat hij nooit liegt en voor niemand bang is , knapper dan Brad Pitt is en een grotere misdaad bestrijder is dan Batman en Superman bij elkaar.

 

Share This Post

6 Responses to "Holleeder beschuldigt de ‘Alles-neuker & ‘Politie-informant Peter (R.) de Vries’."

  1. Ontzag voor zijn criminele vrienden had Kokkie niet. „Hij was mateloos, grenzeloos en respectloos. Hij maakte Holleeder uit voor ’homo’ omdat hij nooit een van zijn escortdames gebruikte. En het geld van de ontvoering van Heineken was volgens Kokkie niet voor niets in een ’homobos’ in Parijs begraven. Bij een cruiseplek voor homo’s in Amsterdam heeft hij een keer een bord geplaatst: Het Willem Holleederpad.”

    Reply

Post Comment