SS Prins Bernhard altijd welkom ,maar ‘Dikke’ erewachten behalve Bolle King Willem niet welkom bij Dodenherdenking.

SS Prins Bernhard altijd welkom ,maar ‘Dikke’ erewachten behalve Bolle King Willem niet welkom bij Dodenherdenking.

(van onze niet gesubsidieerde(video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Op de Waalsdorpervlakte in Den Haag is er in de ‘Nep en Fop-erewacht’ tijdens de dodenherdenking op 4 mei geen plek meer voor ’dikke mensen’. Volgens de laffe  Vereniging de ‘Witte Anjer-Erepeloton Waalsdorp ’oogt het niet mooi’. Wat wel mooi oogt volgens de laffe Verenging was de SS Prins Bernhard en is zijn kleinzoon de Bolle, laffe en corrupte ‘Nep en Fop Generaal -Taxfree -Graai King- Willem’ en zijn parasieten familie, die bij het eerste schot gelijk de benen nemen naar het buitenland en pas terug komen om te Graaien en Naaien als de kust weer veilig is.

Zie hierna de hele ‘Taxfree-SS-Familie Koninklijke Familie’ omring door NSB-er op de Dam(Video) krokodillen tranen janken:

De  doden herdenking bij de Bourdonklok gaat jaarlijks gepaard met een erewacht van zes personen(laffe acteurs van de Goede Doelen-Maffia- Oplichter Joop van den Ende(Video)?). Er zouden echter – volgens ‘Vereniging –Witte-Anjer-Erepeloton Waalsdorp’ – klachten binnengekomen zijn van NSB-ers ’over mensen met een te fors postuur die rond het monument en de klok staan’. Reden genoeg voor de laffe en discriminerende vereniging om ze een andere taak te geven, maar een heuse’ SS-er& Staatspooier Bernhard’ was altijd meer dan welkom!

 

 

 

Share This Post