Haatzaai uitspraak tegen Russen van hysterische Pechthold niet vervolgd door ‘CDA&VVD-OM’

(van onze Rent a D66 redactie i.s.m. onze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wilders wil uitstel in beroep ‘minder minder’-zaak na ‘Haatzaai-uitspraken’ ‘Suikeroompje Pechtold’(Video).
D66 ‘DDR66-leider’ ‘Suikeroompje& Elite-Pedo-Schandkaap Alexander Pechtold’ wordt niet vervolgd vanwege zijn Haatzaai uitspraak tegen Russen. Wij hadden niet anders verwacht in “Banana-Fraude-NL” van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en ‘Nep en Fop Christelijk & Co’. Hij heeft zich niet schuldig gemaakt aan groepsbelediging en Haatzaaien concludeert het corrupte Openbaar Ministerie van de ‘Mega-Fraudeur-CDA Minister Grapperhaus’.’ (video) in strijd met de wet en de ter zake geldende jurisprudentie.De corrupte ‘OvJ Wouter Bos-altijd trefzeker’, die bralde dat hij Wilders met volle overtuiging heeft vervolgd zal in de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R .de Vries’(Video) samen zijn ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’ het besluit tot niet vervolgen van Pechthold met liegen en bedriegen gaan ‘uitleggen’. De ‘Perswoordvoeder’ van de corrupte Raad van rechtspraak & ‘Judas-Raadkamer’ ‘beroepsleugenaar- Barbara den Uijl’ heeft tijdens de opnames wederom spontaan een natte doos gekregen.

Zie hierna hoe corrupte Hoge Justitie ambtenaren  (“Herman Bolhaar-Deep State”) bekennen dat lynch Rechters en Ovj’s (die o.a Wilders hebben vervolgd) in vereniging( art. 140 Sr.) met hun ‘Politie-informant- Peter R. de Vries’ liegen en bedriegen(video) tegen het Volk:

 

De hysterische Haatzaaier&Antidemocraat Pechtold bralde  in februari tegen zijn ‘Staats- NOS’, naar aanleiding van de aartsleugen van toenmalig corrupte VVD Minister en Oorlog ‘s Hitzer Zijlstra over zijn ‘Fake-ontmoeting’ met President Poetin: “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.” Zeven mensen deden zinloos aangifte tegen Pechtold omdat die discriminerend en Haat zaaien is tegen de Russen, wat het juridisch ook is.

Britain Can’t Prove Russia Was Behind Skripal Poisoning. Grote vriend van Peter R. de Vries en ‘Pedo-Demmink’ OM Boss Bolhaar(video):Officieren die Wilders vervolgen zijn oké !

SP-Kamerlid Ronald van Raak: Afschaffen referendum ’dikke vinger naar bevolking van regiem Rutte’(Video).
Volgens het corrupte VVD&CDA- OM is de uitlating in strafrechtelijke zin niet beledigend en daar is de NRC Hoofdredacteur Peter Vandermeersch het volkomen mee eens. Als de uitspraak wel beledigend zou zijn, dan neemt naar het oordeel van het OM de context van het ‘Maatschappelijk -MSM dr Goebbels- debat’ het beledigende karakter weg omdat het hier nou eenmaal over Russen en zijdelings over Wilders gaat. Ook vindt het OM dat de uitlating van Pechtold niet ‘onnodig grievend , want Russen zijn immers altijd schuldig zonder bewijs‘ is. De Nobel Kandidaat Rechtsgeleerde en Filosoof Prof. dr. Luc van Harvard van de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV noemt de redenering van het OM ronduit een klassieke vorm van Klasse Justitie, zoals beschreven in Critical legal studies (CLS). De uitlatingen van Wilders en Pechtold zijn vergelijkbaar vindt ook rechtsgeleerde Theo de Roos. ,,Vervang het woord Russen door Marokkanen, en vraag je dan af wat voor commotie je krijgt”. De mensen die aangifte hebben gedaan, kunnen nog in beroep tegen het besluit van het OM(art. 12) bij het Hof (‘ Lynch-Rechters’ uit de ‘Judas-Raadkamer’ van De Vries), maar iedereen die dat wel eens heeft gedaan weet dat dat totaal zinloos en kansloos is  in dit door zaken. Pechtold bralt dat hij kennis heeft genomen van het besluit en wil nu ff geen hysterisch Haatzaai en/of beledigend commentaar leveren aan het adres van Wilders of de Russen. Wel mummelde hij nog gauw dat ‘Poetin een ‘Gif-Moordenaar’ en Wilders een haatzaaier is. En dat D66 met het afschaffen van het Raadgevend referendum en de komende ‘Big Brohter is wachting you- Sleepwet’ pal staat voor de Democratie ‘War Mongul-Killier-Elite ‘(video). En zo wil zijn ‘Godfather Rutte ‘van de VVD-misdaadgroep het dan ook graag zien van(video) hem en u raadt het al dat is dan ook de reden dat Pechthold( en De Vries) nooit zal worden vervolgd door het corrupte ‘CDA&VVD-OM’.SP-Kamerlid Ronald van Raak: Afschaffen referendum ’dikke vinger naar bevolking van regiem Rutte’

Wilders bepleitte kansloos uitstel eigen zaak.
PVV-leider Geert Wilders is het er niet mee eens. Hij voelt zich door het ‘CDA&VVD-OM’ ongelijk behandeld, omdat hij wel wordt vervolgd om zijn uitspraken. “Als er nog iets van een rechtsstaat bestaat dan ook mijn zaak nu meteen van tafel!” Knoops zei dat de aangiften tegen die corrupte hysterische loopjongen Pechtold  van Rutte en de ‘EU-Elite’ gebaseerd zijn op hetzelfde wetsartikel dat Wilders zou hebben overtreden: het verbod op aanzetten tot discriminatie op grond van onder meer ras. Als Pechtold niet wordt vervolgd, is er sprake is van schending van het recht van Wilders op een eerlijk proces, zei Knoops en daar heeft hij gelijk in.

Opmerking van Algemene importantie: Maak Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video).

Share This Post

3 Responses to "Haatzaai uitspraak tegen Russen van hysterische Pechthold niet vervolgd door ‘CDA&VVD-OM’"

Post Comment